Verwijspraktijk Hoorn

Onze mensen

Graag willen wij u toelichten wie we zijn en wat wij doen.

Ons team bestaat uit 3 tandarts-endodontologen (erkend door de NVvE), en 2 tandarts-gnathologen (erkend door de NVGPT), (preventie)assistentes en medisch secretaresses.

Wij werken volgens de huidige richtlijnen voor tandheelkunde en zijn aangesloten bij de overkoepelende tandartsenverenigingen NMT en ANT.

 

Daan van Waaijen
tandarts-endodontoloog


In 2001 afgestudeerd als tandarts aan het ACTA te Amsterdam. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als algemeen practicus heeft hij in 2007 de postacademische opleiding tot tandarts- endodontoloog aan het ACTA afgerond. Naast zijn werkzaamheden in de praktijk schrijft hij voor het endodontologisch vakblad Het Kanaal van de NVvE.
Tommy Matos
tandarts-endodontoloog


In 2002 is Tommy afgestudeerd als tandarts aan de University of Wales UK, Cardiff. Na 3 jaar als algemeen practicus werkzaam te zijn geweest in Engeland heeft hij de 3-jarige post-academische opleiding tot tandarts-endodontoloog aan het ACTA gevolgd, die hij in 2008 heeft afgerond. Sinds 2006 is hij werkzaam in de Verwijspraktijk Hoorn.
 
Sander Menso
tandarts-endodontoloog


In 1991 afgestudeerd als tandarts aan het ACTA. Sander is werkzaam geweest als algemeen practicus in verschillende praktijken, waaronder een eigen algemene praktijk. In 2009 heeft hij de post-academische opleiding endodontologie afgerond. Tevens is Sander als docent verbonden aan het ACTA te Amsterdam.
Chryssa Papagianni
tandarts-gnatholoog


In 2001 afgestudeerd als tandarts aan de universiteit van Athene. Na een aantal jaren als algemeen practicus in Schotland volgde zij tussen 2005 en 2008 de post-academische opleiding Orale Kinesiologie aan het ACTA. Sinds 2009 is Chryssa werkzaam in de Verwijspraktijk Hoorn. Zij is ook werkzaam bij twee praktijken in Amstelveen en Amsterdam.
 
Michail Koutris
tandarts-gnatholoog


In 2003 afgestudeerd als tandarts aan de universiteit van Athene (Griekenland). In 2007 rondde Michail de 3-jarige post-academische opleiding Orale Kinesiologie aan het ACTA af. In 2012 promoveert hij aldaar bij de afdeling Orale Functieleer en Restauratieve Tandheelkunde. Sinds 2007 is hij werkzaam in de Verwijspraktijk Hoorn.

 

Helma Hartog-Schaar, praktijkmanager en preventie-assistente
Helma Hartog-Schaar
Tandarts/Preventie-assistente
José Hoek
Tandartsassistente
Angelique van de Brink
Tandartsassistente (foto volgt)
Uyen Huynh
Medisch secretaresse