Verwijspraktijk Hoorn

Behandelingen


In de Verwijspraktijk Hoorn bieden wij een breed scala van behandelingen aan.

Wij staan voor u klaar voor de periodieke controle van uw gebit waarbij wij tand voor tand en kies voor kies een zorgvuldige inspectie uitvoeren.

De nadruk in de praktijk ligt op preventieve tandheelkunde. Ondanks de door u en ons genomen preventieve maatregelen zullen er soms toch ook “behandelingen” uitgevoerd moeten worden. Hiervoor gaan wij voor eerste klas verzorging waartoe ook de gebruikte dentale materialen horen. Een vulling moet blijven zitten en moet niet na twee jaren al vervangen moeten worden.
Hier komt de praktijkvisie duidelijk in beeld. Kwaliteit, voorspelbaarheid, duurzaamheid en persoonijke aandacht. Dit passen wij toe op alle behandelingen die wij aanbieden.

Onze behandelingen gaan van periodieke controles tot volledige rehabilitaties bij ernstige slijtage. Wortelkanaalbehandelingen, sealen van kiezen, chirurgische verwijdering van verstandskiezen, fluoride behandelingen, kaakgewrichtsbehandelingen, bleken van tanden of kiezen na verkleuring of chirugische transplantaties van tanden en kiezen worden allemaal regelmatig uitgevoerd in onze praktijk.
Voor meer uitleg over specifieke behandelingen willen wij u graag verwijzen naar www.allesoverhetgebit.nl en www.ivorenkruis.nl