Verwijspraktijk Hoorn

Tarieven + betalingsgevens

Tarieven

Per 1 januari 2013 zijn de tarieven van tandartsen, orthodontisten, mondhygiënisten en tandprothetici weer landelijk door de overheid vastgesteld.

Op de website: www.allesoverhetgebit.nl staan de tarieven voor elke prestatie met de daarbij behorende code.

 

Betalen

Uw factuur komt voortaan via e-mail.

In onze praktijk hebben wij het versturen en innen van nota´s uitbesteed aan uwnota.nl. Daardoor houden we meer tijd over voor u en andere patiënten.

Vanaf 7 september 2015 start uwnota.nl met digitaal factureren. Dat bespaart kosten en het is ook nog eens veel beter voor het milieu.

In plaats van een factuur per post ontvangt u vanaf 7 september een e-mail met een betaallink. In die e-mail staan ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Als u met die gegevens inlogt op uwnota.nl kunt u uw factuur inzien en betalen. U kunt betalen via iDeal, via automatische incasso of via internetbankieren. Als u bent ingelogd op uwnota.nl kunt u digitaal factureren ook uitzetten als u liever een factuur per post ontvangt. Ontvangt u nog geen digitale factuur maar wilt u dat wel graag? Geef dan uw e-mailadres door aan onze praktijk. Wij zorgen dan dat u voortaan uw factuur via dat e-mailadres ontvangt.

De ontvangen factuur betaalt u aan Infomedics op rekeningnummer NL77ABNA0481336745 t.n.v. Derdengelden Infomedics. Voor vragen over uw factuur en de betalingsvoorwaarden verwijzen wij u naar www.infomedics.nl .

Heeft u andere vragen? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen op www.infomedics.nl. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u contact opnemen met de Servicedesk van Infomedics via 0900 – 404 94 04 (€ 0,35 per gesprek) of per mail naar rekening@infomedics.nl .