Het team van Verwijspraktijk Hoorn staat klaar voor uw patiënten, ook vinden wij een prettige samenwerking met u als tandarts belangrijk.

  1. Wanneer u een patiënt naar ons doorverwijst, is het belangrijk dat u de patiënt uitlegt waarom u hem of haar naar onze praktijk stuurt.
  2. Wij ontvangen uw verwijsbrief graag digitaal, liefst met recente röntgenfoto’s en eventueel röntgenfoto’s van voorgaande behandelingen. U kunt dit mailen naar verwijspraktijkhoorn@zorgmail.nl
  3. Uw patiënt kan telefonisch contact met ons opnemen voor het maken van een consultafspraak. De praktijk is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 8:00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:30 uur.
  4. Wanneer de consultafspraak is gemaakt krijgt de patiënt een afspraakbevestiging en uitgebreide informatie toegestuurd.
  5. Na het consult met eventuele behandeling sturen wij u een volledige rapportage bij voorkeur per e-mail, inclusief digitale foto’s en eventuele andere documentatie. Indien u de rapportage liever per reguliere post ontvangt, vragen wij u dit kenbaar te maken.

Vul in wat je zoekt en druk op Enter.