In de Verwijspraktijk Hoorn bieden wij een breed scala van behandelingen aan. Wij staan voor u klaar voor de periodieke controle van uw gebit waarbij wij tand voor tand en kies voor kies een zorgvuldige inspectie uitvoeren. De nadruk in de praktijk ligt op preventieve tandheelkunde. Ondanks de door u en ons genomen preventieve maatregelen zullen er soms toch ook behandelingen uitgevoerd moeten worden.

Hiervoor gaan wij voor de hoogst haalbare kwaliteit tandheelkunde waartoe ook de gebruikte dentale materialen horen. Altijd met het oog op de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Hier komt de praktijkvisie duidelijk in beeld. Kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Onze behandelingen gaan van periodieke controles tot volledige rehabilitaties bij ernstige gebitsslijtage. Wortelkanaalbehandelingen, sealen van kiezen, chirurgische verwijdering van verstandskiezen, fluoride behandelingen, kaakgewrichtsbehandelingen, bleken van tanden of kiezen na verkleuring of chirurgische transplantaties van tanden en kiezen worden allemaal regelmatig uitgevoerd in onze praktijk. Voor meer uitleg over specifieke behandelingen willen wij u graag verwijzen naar www.allesoverhetgebit.nl en www.ivorenkruis.nl

Vul in wat je zoekt en druk op Enter.