Tarieven

De tarieven van tandartsen, orthodontisten, mondhygiënisten en tandprothetici zijn landelijk door de overheid vastgesteld. Op de website: www.allesoverhetgebit.nl staan de tarieven voor elke prestatie met de daarbij behorende code.

Betalen

In onze praktijk hebben wij het versturen en innen van nota´s uitbesteed aan Infomedics.

In de meeste gevallen gaat de declaratie rechtstreeks naar de zorgverzekeraar.

In enkele gevallen ontvangt u of een factuur per post of een e-mail met een betaallink. In die e-mail staan ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Als u met die gegevens inlogt op Infomedics kunt u uw factuur inzien en betalen. U kunt betalen via iDeal, via automatische incasso of via internetbankieren. Als u bent ingelogd op Infomedics.nl kunt u digitaal factureren ook uitzetten als u liever een factuur per post ontvangt. Ontvangt u nog geen digitale factuur maar wilt u dat wel graag? Geef dan uw e-mailadres door aan onze praktijk. Wij zorgen dan dat u voortaan uw factuur via dat e-mailadres ontvangt.

De ontvangen factuur betaalt u aan Infomedics op rekeningnummer NL77ABNA0481336745 t.n.v. Derdengelden Infomedics. Voor vragen over uw factuur en de betalingsvoorwaarden verwijzen wij u naar www.infomedics.nl .

Heeft u andere vragen? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen op www.infomedics.nl.  Staat uw vraag er niet bij, de Servicedesk is van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 – 17:00 uur te bereiken via telefoonnummer 036 – 20 31 900 of per mail rekening@infomedics.nl

Vul in wat je zoekt en druk op Enter.