De tandheelkundigen van de Verwijspraktijk Hoorn zijn opgeleid tot algemene tandarts, daar bovenop hebben ze allemaal nog een 3-jarige post-academische studie gevolgd.

Als reguliere patient profiteert u ook van de specialistische kennis van de behandelaars. De tandartsen van de Verwijspraktijk Hoorn werken bijvoorbeeld voornamelijk met composiet restauraties. Hierbij wordt per tand of kies gekozen voor de best mogelijke behandelmethode door middel van directe of indirecte restauraties. Deze keuze is gebaseerd op de beschikbare wetenschappelijke literatuur en de klinische ervaring opgedaan bij top-tandheelkundige klinieken en Universiteiten in het buitenland.

Het grootste voordeel van deze technieken is, dat veel minder tandweefsel verloren gaat. Daardoor gaat de tand of kies beduidend langer mee. Geen overbodige luxe, want mensen worden steeds ouder. En hoe langer de eigen tanden mee gaan, hoe beter. Een kroon of een implantaat plaatsen kan altijd nog.

Natuurlijk kunnen wij u ook perfect passende en esthetisch zeer hoogwaardige porseleinen kronen aanbieden. Dit alles gaat per indicatie en in samenwerking met gerenomeerde tandtechnische laboratoria in Nederland.

Voor behandeling

Na behandeling
(bleken en composiet opbouw)

Vul in wat je zoekt en druk op Enter.